Anonim

Hvis du har koblet Instagram-kontoen din til Facebook-kontoen din eller registrert deg på Instagram ved hjelp av Facebook-kontoen din, har du muligheten til å dele bildene og videoene dine med familie og venner på Facebook. Når du legger ut noe fra Instagram på Facebook, vil Facebook-vennene dine umiddelbart vite at du er på Instagram fordi Instagram-innlegg er synlige som standard. Du kan ikke endre personverninnstillingene fra Instagram, men du kan konfigurere Facebook til å gjøre Instagram-innleggene dine private.

Logg på Facebook-kontoen din, klikk på tannhjulikonet og velg "Kontoinnstillinger" fra menyen for å få tilgang til siden Generelle kontoinnstillinger.

Klikk på "Apps" i navigasjonsruten for å se alle appene som er installert på Facebook-kontoen din. Instagram legger oppdateringene dine til Facebook gjennom Instagram-appen.

relaterte artikler

Hvordan sette Twitter-profilen din av privat på en iPhone som overfører AT & T-e-postkontoen til en Gmail-konto. Hvordan kan jeg si hvilke enheter som er koblet til min Netflix-konto? Hvor lenge før en Twitter-konto blir slettet?

Klikk på "Rediger" -koblingen ved siden av Instagram-appen for å endre innstillingene.

Velg "Bare meg" fra rullegardinboksen "Synlighet av app" for å gjøre alle Instagram-innlegg private. Bare du kan se dine private Facebook-innlegg.

Klikk på "Lukk" -koblingen og gå tilbake til Facebook-profilen din ved å klikke på Facebook-ikonet.

Tips

Du kan endre appinnstillinger fra iOS- eller Android-enheten din hvis du ikke har tilgang til en datamaskin.

Hvis du vil synliggjøre Instagram-innlegg igjen, velger du "Venner" eller "Offentlig" fra rullegardinboksen "Synlighet av app".

Advarsel

Informasjon i denne artikkelen gjelder Instagram 5.0.2. Prosedyrer kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.

Ikke glem å endre synlighetsinnstillingene. alle innleggene dine er private til du endrer innstillingene.